Kanotisten Petter Menning är en av Sveriges mest framgångsrika manliga idrottare genom tiderna med ett imponerande utbud av 12 VM- och EM-medaljer, inklusive VM-guld och EM-guld, samt meriterad som tvåfaldig Olympier. Han har också blivit nominerad till prestigefyllda Jerringpriset, som delas ut till Sveriges främsta idrottare. Med över 10 års erfarenhet i världseliten har Petter inte bara byggt upp en stark fysik, utan även skaffat sig djupgående kunskaper och erfarenheter inom områden som självledarskap, mindset, målstyrning och prestationsoptimering.

Läs mer

Gustavsberg Porslinsfabrik (Framtidens Porslin AB) är ett helsvenskt företag.  Företaget grundades 1825 och har varit i kontinuerlig drift sedan dess, under olika ägare. All vår tillverkning sker i hushållsporslinsfabrikens tegelröda byggnad i Gustavsberg, 20 km öster om Stockholm. En stor del av tillverkningen sker för hand då vi valt kvalitet framför kvantitet.

 Ett stort antal konstnärer har bidragit med design av våra produkter. Mest frekventa är Siv och Stina Juhlin, Stig Lindberg, Ingegerd Råman, Margareta Hennix och Signe Persson Melin. 

Läs mer.

Utepedagogik har kolloverksamhet baserad i Värmland där de har kollogårdarna Djuprämmen, Udden och Akka. Kolloverksamheten är inriktad på friluftsliv och äventyr.

Här bedriver vi olika typer av verksamheter, så som kollo, lägerskolor, konferenser, utbildningar, kurser. Anläggningen består av flera fastigheter, totalt på 1500 m2 och är belägen på en egen halvö intill sjön Djuprämmen.

Kursgården ligger ca 30 mil från Stockholm och ca 3 mil norr om Filipstad.

Läs mer

Karlholm strand är ett gigantiskt projekt och drivs av fastighetsägare Anders Högberg. Projektet har ett värde på 3,5 miljarder med plats för 130 strandnära bostäder av totalt 1000 nybyggda bostäder. Det havsnära läget är möjligt då vinden skyddas av Hållnäshalvön och Karlholmsfjärdens skärgård. Bostäderna är tänkta som både som fritidsboende och permanent.

Läs mer

Vårt koncept med samverkan i byggprojekt ger både trygghet och förbättrad lönsamhet för alla parter. 

Klaff Byggnads AB levererar byggprojekt i alla storlekar från Nyköping upp till Uppsala och Norrtälje. Vi vinnlägger oss om att verkligen ha ett stort kundfokus varför det är fördelaktigt att kontakta oss tidigt i byggprocessen.

Läs mer

Today most travel & leisure sites are non-bookable and millions of potential bookings are lost. Through unique tech solutions D1 Technology has found the digital formula to convert non bookable digital surfaces and content commerce with our embedded e-commerce applications desti.one and getgest.com. This provides great benefit for travellers and all stakeholders. With our solutions, travel plans can be created and booked directly with each product owner, cutting unnecessary middle man costs

Läs mer

Äventyr på rätt nivå kan åstadkomma fantastiska transformationer och vara starten på en resa utanför komfortzonens begränsningar. Att konstruera våra upplevelser med det perspektivet har alltid varit en viktig del av verksamheten.
• Kraften i upplevelsen ska vara stark
• Certifierad personal
• Unik location

Läs mer

Osv.

Maximera ditt varumärkes potential med Arne Olafsson: Expert på tillväxt & försäljningsstrategier"

Arne Olafsson, en dynamisk marknadsföringsspecialist med djup förståelse för AI och datadrivna strategier, är redo att hjälpa ditt varumärke nå nya höjder.

Med en beprövad erfarenhet inom affärsutveckling, SEO, innehållsskapande, sociala medier och analytiska verktyg, kan Arne omvandla ditt varumärkes potential till framgång på marknaden.

Med erfarenhet inom en mängd olika branscher, från fastigheter till flygtransport, vet Arne hur man anpassar och implementerar effektiva strategier för att uppnå bästa möjliga resultat.

Boka ett möte med Arne idag och ta första steget mot att förvandla ditt varumärkes potential till framgång. Kontakta honom på arne@olafsson.se eller ring +47(0)701825532.