Starta en digital transformation av din verksamhet

"Digitalisering" Den digitala transformationen av idag har tydligt påverkat hur befintliga aktörer gör sina affärer jämfört med bara för några år sedan och en stor anledning till det är att digitaliseringen öppnat upp nya möjligheter för nya aktörer med hjälp av ny teknik.

Interim Management 

Förenklat innebär interim management att hyra in en chef. Interim Management är en tillfällig lösning när en organisation, planerat eller med kort varsel, anlitar en professionell och operativ ledare med lång erfarenhet under en begränsad period i ett specifikt uppdrag.

Affärsutveckling 

Definitionen av affärsutveckling är ”att utveckla ett företags affärsdrivande verksamhet och processer”. Det innefattar allt som får ditt företag att växa och utvecklas så som företags vision, mål, strategier.

Turnaround Management 

Innebär att effektivt använda situationsanpassade lösningar för att snabbt gå från förlust till vinst, för att överleva och utvecklas. Behovet av tjänsten ökar till följd av allt hårdare konkurrens, rekordsnabb teknikutveckling och nya finansiella marknader och villkor, och som alla vet till följd av de unika utmaningar tiden efter 2020 haft med sig.

Digital Krasch Kurs 

Du kan bemästra digital nomenklatur, marknadsföring och analyser utan tidigare erfarenhet så fastna inte i det digitala kompetensgapet!

Digital Krasch Kurs bryter ned den digital utmaningen i fyra lättöverskådliga delområden. Allt för att du snabbt ska kunna skaffa dig digital grundkompetens att arbeta vidare från.

Primärt för ägare, styrelser och ledningsgrupper.  

Finansiering

Potential för tillväxtkapital? Som entreprenör behöver man skapa tydliga konkurrensfördelar på den marknad där man vill finnas. Man behöver ha en klar målbild för sitt företag, veta vad man behöver externt kapital till samt hur en investerare ska kunna få avkastning på sin investering.

SEO 

Till sökmotoroptimering hör både de tekniska och kreativa komponenterna som behövs för att förbättra placeringar, öka medvetenhet och driva trafik via sökmotorer. Det är oändligt många faktorer som avgör vilken ranking en webbplats får via exempelvis Google, Bing och Yahoo.

Få hjälp att förstå utmaningarna och verktygen.  

Digital Strategi

En digital strategi är lika viktig som en affärsplan. Varför? Vill du nå ut med information, få in fler bokningar eller sälja mer i din webbshop till nya kunder? Genom att vara så konkret som möjligt med dina mål så har du en bra grund till din strategi och kan mäta resultaten som den leder till.

Digital transformation är ett måste för att lyckas i dagens samhälle, vilket innebär att använda och implementera ny teknologi för att effektivisera ett bolags prestation. Rent praktiskt implementeras digitala lösningar, där ett ökat användande av digital teknologi förnyar och förbättrar befintliga processer. Här blir kombinationen av digital och klassisk affärsutvecklingen viktig för att få med alla aspekter och dimensioner av bolagets utvecklingsbehov.

Vill du diskutera mer?